Acties!

De Winterschilder geeft deze winter een ijskoude korting van 10% !!!

Is uw (bedrijfs)pand toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting.
Particuliere en zakelijke opdrachtgevers vinden hier alle informatie over de regeling.
Van november 2010 tot en met maart 2011 staan de (winter)schilders van Vermulst-schilderwerken paraat om al het binnenschilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen.
De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.
Bij Vermulst-schilderwerken ontvangt u een winterkorting van 10%, zowel over de uurlonen als de materialen. Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v. de voormalige voor schilderwerk gehanteerde 19%) voor binnen- én buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag!


Periode winterkorting

Korting wordt verleend voor werkzaamheden verricht in de periode november 2010 t/m maart 2011.
Korting wordt uitsluitend verleend voor werkzaamheden die minimaal 2 mandagen in beslag nemen.
Meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Want het is weer tijd voor de winterschilder!

Home | Schilderwerken | Wandafwerking | Beglazing | Contact | Disclamer

Copyright © 2009 Vermulst Schilderwerken